Keukenapparatuur en kranen

kwaliteit

Ook voor apparatuur en kranen kunt u bij ons terecht!

Ook op het gebied van keukenapparatuur bent u bij VM Keukens in Putten aan het juiste adres.

Niet alleen vindt u bij ons een zeer uitgebreid aanbod van alle topmerken (inbouw)keukenapparatuur, u bent ook verzekerd van deskundig advies. VM Keukens heeft voor elke kook- en keukenwens passende keukenapparatuur. Ook leveren wij losse apparatuur voor uw huidige keuken. Kom langs en laat u adviseren.

De kraan die alles kan

Quooker

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet u zó een pot thee of een kan limonade op tafel. Ook koken en afwassen wordt een eitje.

Nieuw in ons assortiment

Samsung

Het merk Samsung is wereldbekend en zal ook bij u een belletje doen rinkelen. Samsung is een modern en innovatief merk dat streeft naar nieuwe technologieën. Producten van kwaliteit die het leven makkelijker maken, dat is waar Samsung voor staat. Niet alleen bij telefoons en tablets, maar ook wat betreft huishoudapparatuur.

Nieuw in ons assortiment

Wat dacht u van de FAMILY HUB

U kunt altijd en overal zien wat er in de koelkast ligt via de smartphone of op het home-scherm. Dankzij de View Inside-camera aan de binnenkant van de koelkast ziet u wat voor etenswaren er nog op voorraad zijn. Handig bij het doen van boodschappen en de koelkast deur hoeft niet onnodig open. Bovendien kunt u boodschappenlijstjes, food memo's of reminders maken.

Wij werken met de beste apparatuur