Maatwerk

Of u nu kiest voor een keuken van Nobilia, Nolte of voor handgemaakt op maat, bij VM Keukens bent u altijd op het juiste adres voor een betaalbare en unieke keuken.

Voor al uw wensen

Wij maken keukens op maat!

VM Keukens heeft een eigen werkplaats van 2000 vierkante meter waar wij uw droomkeuken op maat kunnen maken. Elke keuken is maatwerk en komt door middel van interactie met de klant tot stand.

Uw persoonlijke stijl, wensen en idee├źn vertalen wij naar een uniek ontwerp. Modern, klassiek, landelijk of een combinatie van deze; niets is te gek. Tevens staan kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit bij ons hoog in het vaandel. Omdat VM Keukens een kleinschalig bedrijf is, zijn we intens betrokken bij het ontwerp, de bouw en het plaatsen van de keukens. Samen met u maken wij uw droomkeuken, badkamermeubel of kasten voor uw slaapkamer of berging op maat!

Voordelen VM Keukens

Pencil icon
Alles in huis

VM Keukens heeft alle machines in huis: alles wat een klant besteld kunnen we aanpassen. In de werkplaats hebben we apparatuur om alles op maat te maken.

Boxes icon
Veel ervaring

Ton en Harry zijn door en door timmermannen en hebben samen rond 60 jaar ervaring in het interieurbouw. Van de planning tot het eindresultaat alles ligt in deze vier handen.

Image icon
Verbouwprojecten

Bij verbouwprojecten denken wij graag mee. Onze kennis en flexibiliteit zetten wij in om maatwerk bij de klant thuis te kunnen leveren.

Compass icon
Korte lijnen

De communicatie is laagdrempelig en kort, dat vinden onze klanten fijn en wij ook!